138 Rugãciune La Maica Domnului

138 Rugãciune La Maica Domnului. De admin · 16 septembrie 2019. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!!

Rugăciune Făcătoare De Minuni Către Maica Domnului

Cel mai tare Rugăciune Făcătoare De Minuni Către Maica Domnului

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! De admin · 16 septembrie 2019. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor.

5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor!

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție!

Rugăciune Către Maica Domnului Pentru Vindecarea De Boli știute și Neștiute Triadikon

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.

Poezia Zilei Rugăciune Către Maica Domnului Cristina Onoiu

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. De admin · 16 septembrie 2019. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.

Iconiță Rugăciune Către Maica Domnului De La Cacica 10 Buc Set

Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție!

Rugăciune Către Maica Domnului Sfaturi Practice Libertatea Pentru Femei

Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului.. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și.

Rugăciunea Către Maica Domnului Care Te Ajută Să Scapi De Necazuri Stiri Mondene

16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului.

Rugăciunea De Mulțumire Către Maica Domnului Cea Prea Mărită

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. De admin · 16 septembrie 2019.

Rugăciune Puternică La Maica Domnului Pentru Indeplinirea Dorinţelor Locuri Sacre Rugăciuni Creștine

Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! De admin · 16 septembrie 2019. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și.

Rugăciune Puternică La Maica Domnului Pentru Indeplinirea Dorinţelor Locuri Sacre Rugăciuni Creștine

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție!.. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț.

Popas Pentru Sufletul Tau Rugaciune Catre Maica Domnului

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție!. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție!.. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.

O Rugăciune In Ziua Serbării Maicii Domnului E Communio Ro

27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. . 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului.

Rugaciune Grabnic Ajutatoare Catre Maica Domnului

27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. De admin · 16 septembrie 2019. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor.

Canon De Rugaciune Catre Maica Domnului Inainte De Ceasul Mortii Magazin Articole De Cult

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț.. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului.

Imagine Rugăciune La Maica Domnului Inaintea Icoanei Maicii Domnului Mona Lisa Artwork Prayers

27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. De admin · 16 septembrie 2019. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție!.. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor.

Rostește In Fiecare Zi De Miercuri O Rugăciunea De Mare Ajutor Pentru Implinirea Dorințelor și Maica Domnului Te Va Ajuta Cred In Dumnezeu

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. De admin · 16 septembrie 2019. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț.. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor!

Rugaciune Catre Maica Domnului Crestinortodox Ro

5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului.. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor!

Calendar Ortodox 8 Septembrie 2020 Nasterea Maicii Domnului Rugăciunea De Cerere Către Sfanta Maria Isi Găseste

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.

Rugăciune La Icoana Maicii Domnului Grabnic Ascultătoare Biserica Icoanei

27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. De admin · 16 septembrie 2019.. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor!

Rugăciune De Mulțumire Către Maica Domnului Așa Trebuie Să Se Roage Cei Aflați In Nevoie Sau Necaz

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului... O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.

Rugăciune Către Maica Domnului Pentru Ocrotire și Mantuire Lataifas

16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!!. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. De admin · 16 septembrie 2019. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție!

Rugăciune Către Maica Domnului Cand Ai Necazuri Sau Supărări Te Poate Ajuta Dcnews

Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti... O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi... De admin · 16 septembrie 2019.

Ritualul Celor 7 Zile De Rugăciune La Maica Domnului Implinește și Cele Mai Imposibile Dorințe Secretele Com

5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor!.. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!!

O Rugăciune Deosebită Către Maica Domnului Pentru Momentele In Care Aveți Nevoie Mare De Ajutor E Communio Ro

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție!. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.

Rugăciune De Ajutor Către Maica Domnului Pagina Dedicata Cinstirii Maicutei Domnului

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție!. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! De admin · 16 septembrie 2019. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor... 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului.

Rugăciune Către Maica Domnului Pentru Vindecare Jurnal Spiritual

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.

Rugăciune Către Maica Domnului Ajutătoarea In Ceasul Sfarșitului Nostru Lataifas

5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor!.. De admin · 16 septembrie 2019. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor.. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.

Rugăciune La Icoana Maicii Domnului Grabnic Ascultătoare Doxologia

De admin · 16 septembrie 2019. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului.. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti.

Rugaciune Catre Maica Domnului Care Te Scapa De Necazuri Rosteste O Cand Sufletul Ti E Greu Vecina De La Doi

5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor.

Imagine Sfantul Nectarie Puternică Rugăciune Către Maica Domnului

Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti.. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. De admin · 16 septembrie 2019. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție!

Acoperămantulul Maicii Domnului Spune Această Rugăciune Pe 1 Octombrie Pentru Indeplinirea Tuturor Dorințelor

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor.. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti.

Blogul Lui Răzvan Rugăciune Către Maica Domnului

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi... O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. De admin · 16 septembrie 2019. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului.. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor.

Rugaciune Catre Maica Domnului A Celui Coplesit De Intristare Si Bantuit De Ispite Sufletul Meu Se Simte Sfarsit Totul Imi Este Greu Chiar Si Rugaciunea Cuvantul Ortodox

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi... Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț.

Rugăciune Către Maica Domnului Care Desface Nodurile Necazurile Assimklein

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. De admin · 16 septembrie 2019. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.

Rugăciune Către Maica Domnului Care Trebuie Spusă Zilnic Sfantul Duh

Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. De admin · 16 septembrie 2019. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor.. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor!

Sfanta Maria Mică 2021 Cea Mai Puternică Rugăciune Către Maica Domnului Trebuie Să O Spui Pe 8 Septembrie Kanal D Romania

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. De admin · 16 septembrie 2019. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!!. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor.

Ce Rugăciune Trebuie Să Spui De Nașterea Maicii Domnului Evenimentul Zilei

De admin · 16 septembrie 2019. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție!

Rugaciune De Multumire Catre Maica Domnului Crestinortodox Ro

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.. De admin · 16 septembrie 2019.. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție!

Rugăciune La Icoana Maicii Domnului Portărița Din Muntele Athos Pravila

Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor.. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului.

Paraclisul Maicii Domnului Una Dintre Cele Mai Puternice Rugăciuni Paraclisul Maicii Domnului Se Citește 40 De Zile

27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. De admin · 16 septembrie 2019. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor... Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor.

Rugăciune Inaintea Icoanei Maicii Domnului Bucurie Neasteptată Biserica Ortodoxă Moldovenească Din Parma și Imola

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și.. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și.

Rugăciune Către Maica Domnului Pentru Vindecarea De Boli Credinta Net

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț.. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti.

Rugaciunea Braul Maicii Domnului Se Rosteste Miercurea Si Vinerea

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție!.. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!!

Rugaciune Catre Maica Domnului Rosteste O Astazi Pentru A Avea Parte De Sanatate Armonie In Familie Si Spor In Casa Buna Ziua Iasi Bzi Ro

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor.

Rugăciunea La Icoana Maicii Domnului Cu șapte Săgeți Rugăciune Ce Imblanzește Inimile Impietrite Ne Ferește De Necazuri și Face Minuni Mari Locuri Sacre Rugăciuni Creștine

De admin · 16 septembrie 2019. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție!

Calendar Ortodox 8 Septembrie 2020 Nasterea Maicii Domnului Rugăciunea De Cerere Către Sfanta Maria Isi Găseste

5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. De admin · 16 septembrie 2019. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și.

Live O Oră De Rugăciune La Maica Domnului Ajutor Grabnic Tămăduire De Boli și Bucurii 1 Youtube

16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!!. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!!

Rugăciune Eminescu și Maica Domnului Mihai Eminescu

Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! De admin · 16 septembrie 2019. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor!

Rugăciune Către Maica Domnului Care Desface Nodurile Necazurile Vezi și Descriere Youtube

Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti.

Rugaciuni Catre Maica Domnului Buna Vestire

27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului... Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. De admin · 16 septembrie 2019. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!!. De admin · 16 septembrie 2019.

Rugăciunea Calea Către Dumnezeu Rugăciuni La Acoperămantul Maicii Domnului 1 Octombrie Prea Curată Stăpană Pururi Fecioară In Vremea Necazului Nostru Acoperă Ne Pe Noi Cu Acoperămantul Aripilor Tale Iar In Vremea Neputinţelor Si

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. De admin · 16 septembrie 2019. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti.. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.

Rugăciune Către Maica Domnului Znamenie Pentru Implinirea Dorințelor Citate Impresionante

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție!.. 5.5.2020 · rugăciune puternică la maica domnului pentru îndeplinirea dorinţelor! O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. De admin · 16 septembrie 2019. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! De admin · 16 septembrie 2019.

Rugăciune Către Maica Domnului Pentru Vindecarea De Boli Youtube

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi... Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! De admin · 16 septembrie 2019. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și... Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti.

Buchet De Rugaciuni Catre Maica Domnului Libris

Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și.. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. 16.9.2019 · rugăciune mare la maica domnului pentru veşti bune în viaţa ta şi pentru îndeplinirea dorinţelor!!! Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. De admin · 16 septembrie 2019.. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor.

Acatistul Sfantului Acoperămant Al Maicii Domnului 1 Octombrie

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție! O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui dumnezeu și. 27.5.2016 · rugaciune catre maica domnului. Rugăciune înaintea icoanei maicii domnului de la mănăstirea neamț.. Nu ne lispi pe noi de ocrotirea ta de maică, ceea ce eşti mângâierea celor împovăraţi de păcate, floarea tuturor.

Rugăciune Către Maica Domnului La Vreme De Tristețe Pagina Dedicata Cinstirii Maicutei Domnului

O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.. Pe stâlpul minţii noastre închipuie, cuvintele înţelepciunii cereşti, ceea ce eşti stâlpul rugăciunii care toată lumea o sprijineşti.. O, preacurată maică a domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi.

Popular posts from this blog

Rugaciune Pentru Achitarea Datoriilor Proaspăt

56+ Icoana Iisus Hristos