Colecție Rugaciune Pentru Bolnavi In Operatie Proaspăt

Colecție Rugaciune Pentru Bolnavi In Operatie Proaspăt. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;

Rugăciune Pentru Bolnavi Către Sfantul Efrem Cel Nou Doxologia

Cel mai bun Rugăciune Pentru Bolnavi Către Sfantul Efrem Cel Nou Doxologia

Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugăciunea bolnavului înainte de operație.

Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească.

Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. Rugăciunea bolnavului înainte de operație. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai.

Flacăra Tv Rugăciunea Tămăduitoare Către Fecioara Maria Sfinţii Părinţi Despre Puterea Rugăciunii

Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai ….. Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. Rugăciunea bolnavului înainte de operație.

Rugaciuni Puternice Pentru Bolnavi Si De Sanatate Care Alunga Boala Si Suferinta

Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.. Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie. Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire: Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!.. Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica …

Leacul Sfant Al Părintelui Arsenie Boca Cum Să Te Vindeci De Orice Boală Prin Rugăciune

Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. . 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați.

Rugaciunea Doctorului Pentru Bolnavii Lui Crestinortodox Ro

Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie. Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!

Rugaciuni Puternice Pentru Bolnavi Si De Sanatate Care Alunga Boala Si Suferinta

03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie. Rugăciunea bolnavului înainte de operație. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). 29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav: Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe... 29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav:

Sanatate

29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav: Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav... Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai.

Rugaciune Pentru Bolnavi Un Ajutor Cu Efecte Miraculoase și Rapide

Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire: Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie.. Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie.

Rugăciune La Maica Domnului Pentru Bolnavi Youtube

23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați.. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.

Rugăciunea Care Se Spune Azi 11 Iunie Toți Cei Bolnavi Pot Cere Ajutorul Unui Mare Făcător De Minuni Al Bisericii Video Capital

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai... 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire: Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire: Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Rugăciunea bolnavului înainte de operație. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. 29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav: Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie.. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

Cea Mai Puternică Rugăciune Pentru Sănătate Expresmagazin

23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire: Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai. "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească.. 29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav:

Rugăciune Pentru Vindecare Ortodoxia Me

Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie... .. 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați.

Rugăciunea Care Scapă De Boli De Griji De Necazuri De Farmece Si Blesteme Si Implineste Cele Mai Grele Dorinţe Locuri Sacre Rugăciuni Creștine

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. Rugăciunea bolnavului înainte de operație. "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.

Cea Mai Puternică Rugăciune Pentru Cei Bolnavi și Suferinzi Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav: Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Rugăciunea bolnavului înainte de operație.. "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.

Flacăra Tv Rugăciunea Tămăduitoare Către Fecioara Maria Sfinţii Părinţi Despre Puterea Rugăciunii

Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie. 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Rugaciune Pentru Bolnavi Doxologia

Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.

Rugaciuni Puternice Pentru Bolnavi Si De Sanatate Care Alunga Boala Si Suferinta

03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Rugăciunea bolnavului înainte de operație. Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie. 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie. Rugăciunea bolnavului înainte de operație.

Rugăciune Pentru Sănătate Ajutor Grabnic Pentru Vindecarea De Boli

Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav.. Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai. Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.. Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie.

Rugaciune Pentru Bolnavi Inainte De Operatie

Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).. Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav.

Rugăciune Către Sfintul Parinte Arsenie Boca Pagina Dedicata Cinstirii Maicutei Domnului

07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie. .. 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie.

Sanatate

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie.. Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai …

O Rugăciune De Mare Ajutor Celui Care Trece Printr Un Moment Greu In Viață

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!. Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica …

75 Rugăciunea Bolnavului Inainte De Operație Youtube

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

Download Bolnavi Images For Free

03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! 29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav: Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească.. 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie.

Rugăciune Pentru Vindecarea Bolnavilor De Cancer Activenews

Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească.

Rugăciunea Care Se Spune Azi 11 Iunie Toți Cei Bolnavi Pot Cere Ajutorul Unui Mare Făcător De Minuni Al Bisericii Video Capital

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire:.. "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.

Rugaciune Pentru Bolnavi Inainte De Operatie

Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.. 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire:

Sfantul Cuvios Paisie Aghioritul Despre Cum Pot Fi Ajutati Si Cum Ar Trebui Slujiti Cei Bolnavi Daca Nu Suspini In Pat Suspina Cel Putin In Rugaciunea Pentru Bolnavi Daca Cerem Ceva De

Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica …. Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … Rugăciunea bolnavului înainte de operație. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;. 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie.

Citită La Miezul Nopții Această Rugăciune Vindecă Bolnavii

Rugăciunea bolnavului înainte de operație. . Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai …

Vindecă Mă Biserica Sf Nicolae Costesti Ialoveni Facebook

Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica ….. Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica …. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.

Fanii Lui Salam Au Luat O Razna Uite Ce Trebuie Sa Spuna Toti Admiratorii Manelistului Ca Acesta Sa Scape Cu Bine E Oficiala Si Se Cheama Rugaciunea Bolnavului Inainte De Operatie Wowbiz

"doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).. Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească.

Stiri Despre Rugaciune

"doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!

Rugăciune Pentru Vindecarea Bolnavilor De Cancer Activenews

Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav... Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie. 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire: Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.

Carte De Rugăciuni Pentru Trebuințele și Folosul Creștinului Ortodox Magazin Mmb

Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire: Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!. Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica …

Rugăciunea Pentru Copilul Bolnav Este Grabnic Ajutătoare

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie. Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai …. 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie.

Sanatate

06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire:.. 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire:

Leacul Sfant Al Părintelui Arsenie Boca Cum Să Te Vindeci De Orice Boală Prin Rugăciune

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!.. 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai. Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.. 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați.

Sanatate

06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire: Rugăciunea bolnavului înainte de operație. 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie.. Rugăciunea bolnavului înainte de operație.

Pin On Idei De Incercat

Rugăciunea bolnavului înainte de operație.. .. Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai …

Rugaciune Pentru Cei Bolnavi Dumnezeu Este Cu Noi Facebook

Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire: Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.

Rugăciune Către Sfintele Cuvioase Xenia Matroana și Maria Pentru Vindecarea De Depresie și Boli Psihice Doxologia

29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav:.. 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați.

Rugăciunea Bolnavului Inainte De Operaţie Decit Să Trăim In Genunchi Mai Bine Murim In Picioare

Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! 29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav: "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugăciunea bolnavului înainte de operație. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.

Rugăciunea Bolnavului Inainte De Operație Ortodoxia Md

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! .. 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie.

Rugăciune De Ajutor Pentru Copii Rugăciune Puternică Pentru Copii Bolnavi Pe Care O Rostesc Părinții

29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav:.. 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciunea bolnavului înainte de operație. 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). 29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav: Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.. 29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav:

Download Bolnavi Images For Free

Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).. 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire:

Rugaciune Pentru Bolnavi Doxologia

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai. Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.

Rugăciune Mare Care Se Spune Pentru Omul Bolnav Pentru Iertarea Păcatelor Si Vindecare Grabnică Ortodoxia Me

Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!. Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire: 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie.. Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească.

Invatatura Sfintilor Parinti Despre Boala Rugaciuni Pentru Bolnavi

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. Rugăciunea bolnavului înainte de operație. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie. Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.

Rugaciuni Pentru Vindecarea Bolilor Cele Mai Puternice Rugaciuni Tamaduitoare

03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie... "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Rugaciune Inainte De Operatie Lataifas

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra!.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!.. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.

Rugaciuni Pagina Casianei Pagină 14

Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire: Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai. 29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav: "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie... 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie.

Rugaciune Pentru Bolnavi Inainte De Operatie

"doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. .. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;

Rugăciunea Bolnavului Inainte De Operație Doxologia

Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească... Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie.. 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie.

99 Rugaciune Ideas In 2021 Rugăciune Citate Creștine Citate Biblice

06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire:. 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire: 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie. Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. 29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav: Rugăciunea bolnavului înainte de operație. Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe... Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav.

Rugaciuni Cu Puteri Vindecatoare Vasile Andru

Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie.

Invatatura Sfintilor Parinti Despre Boala Rugaciuni Pentru Bolnavi Carti Frumoase

Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire: Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica …

Rugăciune De Ajutor Pentru Copii Rugăciune Puternică Pentru Copii Bolnavi Pe Care O Rostesc Părinții

Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire: Rugăciunea bolnavului înainte de operație. Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie. "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire:

Pin On Idei De Incercat

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai. Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Rugăciunea bolnavului înainte de operație. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească... 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire:

Cea Mai Puternică Rugăciune Pentru Sănătate Expresmagazin

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai. Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). 29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav: 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. Rugăciunea bolnavului înainte de operație. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!. 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire:

75 Rugăciunea Bolnavului Inainte De Operație Youtube

Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe... Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Rugăciunea bolnavului înainte de operație.. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;

Rugaciunea Apropiatilor Pentru Cei Aflati In Suferinta Pentru Cei Bolnavi

Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Rugăciunea bolnavului înainte de operație. 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați.. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă).

Rugaciunea Apropiatilor Pentru Cei Aflati In Suferinta Pentru Cei Bolnavi

Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Rugăciunea bolnavului înainte de operație. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! 06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire: Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie.. Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav.

Top 10 Rugaciuni Facatoare De Minuni Sanatate Familie Si Realizari

Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. . Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;

Rugăciune Către Sfintul Parinte Arsenie Boca Pagina Dedicata Cinstirii Maicutei Domnului

Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;.. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie. Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugăciunea bolnavului înainte de operație. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai... 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie.

Citită La Miezul Nopții Această Rugăciune Vindecă Bolnavii

29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav: Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!. 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.. Rugăciunea bolnavului înainte de operație. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai. Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.. Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase!

Cele Mai Puternice Rugăciuni Pentru Bolnavi Spynews Ro

06.01.2020 · rugăciune pentru bolnavi de mulţumire pentru însănătoşire:. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

Rugaciuni Pentru Vindecarea Bolilor Cele Mai Puternice Rugaciuni Tamaduitoare

23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai. 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie. Rugăciunea bolnavului înainte de operație. 29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav: Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Atotputernicule doamne, tămăduitor al sufletelor și trupurilor, care cobori pe oameni și tot tu îi ridici, care pedepsești și vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru că este bolnav (bolnavă). 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Carti Minunate

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … Rugaciunea se poate citi zilnic, pentru ca are mare putere mai ales daca este insotita de post si milostenie. 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie. Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Rugăciunea bolnavului înainte de operație. Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav... Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase!

O Rugăciune De Mare Ajutor Celui Care Trece Printr Un Moment Greu In Viață

"doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav... 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați.

Sfantul Cuvios Paisie Aghioritul Despre Cum Pot Fi Ajutati Si Cum Ar Trebui Slujiti Cei Bolnavi Daca Nu Suspini In Pat Suspina Cel Putin In Rugaciunea Pentru Bolnavi Daca Cerem Ceva De

03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai.

Rugăciunea Pentru Cei Bolnavi Are Efecte Miraculoase

Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav.. Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai …

Cea Mai Puternică Rugăciune Pentru Cei Bolnavi și Suferinzi Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

"doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi; Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! "doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. 03.02.2021 · rugaciune ajutatoare pentru bolnavi inainte de operatie. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! 29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav: Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;

Rugăciune Pentru Sănătate Ajutor Grabnic Pentru Vindecarea De Boli

Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica …. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Rugăciunea bolnavului înainte de operație. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. Rugaciune pentru omul bolnav « inapoi;

Rugăciune Inainte De Operaţie Lataifas

Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai ….. 29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav: Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. 07.11.2021 · rugaciuni puternice pentru sanatate pe care sa le rostesti zilnic pentru tine si familie pentru cei pe care ii iubesti rugaciuni pentru bolnavi de rostit inainte de operatie. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai …. Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe.

Download Bolnavi Images For Free

Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … Preaputernice si slavite doamne iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească... Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra!

Rugăciunea Bolnavului Inainte De Operație Ortodoxia Md

Inainte » rugaciune pentru omul bolnav preaputernice si slavite doamne iisuse hris­toase! Doamne, dumnezeul meu, mărturisesc înaintea feţei tale neputinţele şi slăbiciunile mele cele multe. Din adancul inimii te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica … Trebuie să ne rugăm ca dumnezeu să îi lumineze mintea pentru a lua deciziile corecte, să îi sporească atenția și iscusința, să îl întărească în vremea intervenției și să îi dea înțelepciunea necesară pentru ca operația să reușească. Sigur ca si cel bolnav trebuie sa se roage, dar mai … 23.06.2020 · rugaciune inainte de operatie iar rugăciunea noastră trebuie să îl cuprindă în special pe medicul în seama căruia suntem încredințați... 29.05.2017 · rugaciune pentru omul bolnav:

Popular posts from this blog

Rugaciune Pentru Achitarea Datoriilor Proaspăt